Ehdot ja edellytykset

Tervetuloa verkkosivustollemme, joka tarjoaa koulutus- ja tietosisältöä ("verkkosivusto"). Käyttäessäsi verkkosivustoa tai käyttäessäsi sitä sitoudut noudattamaan seuraavia ehtoja ja edellytyksiä ("Ehdot").

  • Verkkosivuston käyttö: Verkkosivusto on tarkoitettu vain henkilökohtaiseen ja ei-kaupalliseen käyttöön. Verkkosivustoa ei saa käyttää mihinkään kaupalliseen tarkoitukseen ilman etukäteen annettua kirjallista suostumustamme. Sinun on noudatettava kaikkia sovellettavia lakeja ja määräyksiä käyttäessäsi verkkosivustoa.
  • Omistus: Verkkosivusto ja sen sisältö, mukaan lukien mutta ei rajoittuen tekstiin, grafiikkaan ja ohjelmistoihin, ovat meidän tai lisenssinantajiemme omistuksessa, ja niitä suojaavat tekijänoikeudet, tavaramerkit ja muut immateriaalioikeuksia koskevat lait.
  • Käyttörajoitukset: Et saa kopioida, jäljentää, muokata tai levittää mitään osaa verkkosivustosta tai sen sisällöstä ilman etukäteistä kirjallista suostumustamme.
  • Vastuuvapauslauseke: Sivusto ja sen sisältö tarjotaan "sellaisenaan" ja ilman minkäänlaisia takuita, olivatpa ne sitten nimenomaisia tai epäsuoria, mukaan lukien mutta ei rajoittuen omistusoikeutta, loukkaamattomuutta, myyntikelpoisuutta tai soveltuvuutta tiettyyn tarkoitukseen koskeviin takuisiin. Emme takaa, että verkkosivusto tai sen sisältö on virheetön tai keskeytymätön.
  • Vastuun rajoittaminen: Emme ole vastuussa mistään vahingoista, jotka aiheutuvat verkkosivuston käytöstäsi tai liittyvät siihen, mukaan lukien sen toimihenkilöt, johtajat ja työntekijät eivät ole vastuussa mistään epäsuorasta, välillisestä tai erityisestä vastuusta, joka johtuu tai liittyy millään tavalla tämän verkkosivuston käyttöön.
  • Vahingonkorvaus: Vakuutus: Sitoudut täten vapauttamaan verkkosivuston kaikista vastuista, kustannuksista, vaatimuksista, kanteista, vahingoista ja kuluista, jotka liittyvät millään tavalla näiden ehtojen määräysten rikkomiseen.
  • Sovellettava laki: Nämä ehdot määräytyvät Ruotsin lakien mukaan ja niitä tulkitaan Ruotsin lakien mukaisesti ottamatta huomioon lainvalintaperiaatteita.
  • Lopettaminen: Sivuston käyttöoikeus: Voimme lopettaa pääsysi verkkosivustolle milloin tahansa ja mistä tahansa syystä ilman ennakkoilmoitusta sinulle.
  • Koko sopimus: Ne korvaavat kaikki aiemmat tai samanaikaiset yhteydenotot ja ehdotukset, olivatpa ne sitten suullisia tai kirjallisia, sinun ja meidän välillämme. Jos jokin näiden ehtojen määräys katsotaan pätemättömäksi tai täytäntöönpanokelvottomaksi, muut määräykset pysyvät täysin voimassa.

Jos sinulla on kysymyksiä tai huolenaiheita näistä ehdoista. Ota yhteyttä.