Kalcule

Laske syntymäaika

Tarkasti laskea vauvan toimituspäivä meidän raskaus laskuri

Miten lasken vauvani synnytyspäivämäärän?

Saatavilla on monia vaihtoehtoja. Raskaana olevat naiset voivat käyttää verkkolaskuria tai kysyä tarkimman vastauksen synnytyslääkäriltään ja gynekologiltaan. Yllä oleva laskurimme auttaa suunnittelemaan ja arvioimaan, milloin vauva voi saapua. Syötä viimeisten kuukautisten ensimmäinen päivä, niin saat arvioidun synnytyspäivämäärän raskaudellesi.

Näiden tietojen avulla voit alkaa suunnitella suurta päivää ja valmistella kotiisi kaikki tarvittavat tarvikkeet. Vauvan synnytyspäivän laskeminen voi aluksi tuntua vaikealta. Onneksi on kuitenkin saatavilla laskentatyökaluja, joiden avulla se on nopeaa ja helppoa!

Voiko vauvani synnytyspäivä muuttua?

Raskaus voi olla jännittävää mutta arvaamatonta aikaa. Monissa tapauksissa raskaus yleensä etenee, ja synnytyspäivä pysyy ennallaan. Oletetaan kuitenkin, että raskaus ei suju odotetulla tavalla terveydentilan tai muiden tekijöiden vuoksi. Tällöin synnytyspäivää on ehkä muutettava vastaavasti.

Naisten on otettava säännöllisesti yhteyttä lääkäriin koko raskauden ajan, jotta arvioituun laskettuun päivämäärään mahdollisesti tulevista muutoksista voidaan ilmoittaa mahdollisimman pian.
Säännöllinen yhteydenpito lääkäriin auttaa varmistamaan, että raskaana olevat naiset pysyvät ajan tasalla kaikista raskausaikatauluunsa tehdyistä muutoksista.

Huolimatta siitä, että lääketieteen ammattilaisen sopimasta kiinteästä päivämäärästä vauvan synnytyspäivä voi aina muuttua.

Vauva syntyy tyypillisesti kahdesta neljään viikkoa alkuperäisen lasketun ajan jälkeen. Tämä vaihtelu johtuu yleensä tekijöistä, joihin ei voi vaikuttaa, kuten sikiön terveydentilasta ja raskauden kasvusta tai kypsymisestä - mikä tarkoittaa, että pikku ilopillerisi voi valita itse, milloin hän on valmis saapumaan!

Mitä tapahtuu, jos synnytyspäiväsi ylittyy?

Raskaudenkeskeytyspäivän ylittäminen voi olla hermoja raastava kokemus. Vauvat tulevat, kun ne ovat valmiita, mutta yleensä viimeistään kaksi viikkoa raskauden synnytyspäivän jälkeen.

Monet tulevat äidit ovat huolissaan siitä, että synnytys voi siirtyä kolmannelle kolmannekselle, mutta tämä ei yleensä ole tarpeen.

Synnytyslääkäri keskustelee mahdollisuuksista käynnistää synnytys, jos se on tarpeen lääketieteellisistä syistä tai jos odottaminen ei ole äidin tai vauvan kannalta turvallista. Viime kädessä muutaman ylimääräisen vuorokauden siirtyminen raskaudenaikaisesta synnytyspäivästä ei ole mitään syytä huoleen, eikä sen pitäisi aiheuttaa sinulle tai vauvallesi liikaa haittaa tai vaaraa.