Pravilnik o zasebnosti in piškotkih

Dobrodošli na našem spletnem mestu. Spoštujemo vašo zasebnost in smo zavezani k varovanju vaših osebnih podatkov. Ta pravilnik o zasebnosti pojasnjuje, kako zbiramo, uporabljamo in posredujemo vaše osebne podatke, ko obiščete naše spletno mesto.

Delujemo v skladu s Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR), ki je pravni okvir, ki določa smernice za zbiranje in obdelavo osebnih podatkov posameznikov v Evropski uniji (EU).

Osebni podatki, ki jih zbiramo

Od obiskovalcev, ki uporabljajo naše spletne kalkulatorje, ne zbiramo osebnih podatkov. Ti kalkulatorji so namenjeni splošnim informacijam in ne shranjujejo uporabnikovih vnosov.

Vendar lahko pri izpolnjevanju kontaktnega obrazca zbiramo osebne podatke, kot so vaše ime, e-poštni naslov in druge kontaktne informacije. Te podatke bomo uporabili samo za namene, za katere so bili zbrani. Vaših osebnih podatkov ne bomo nikoli prodali ali posredovali tretjim osebam.

Uporaba piškotkov

Naše spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje. Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki se namestijo v vašo napravo, ko obiščete naše spletno mesto. Piškotke uporabljamo, da si zapomnimo vaše nastavitve, analiziramo vaše vzorce uporabe in prilagodimo vašo izkušnjo na našem spletnem mestu.

Piškotki so neobvezni in jih lahko sprejmete ali zavrnete. Vendar upoštevajte, da nekatere funkcije našega spletnega mesta morda ne bodo delovale, če zavrnete piškotke.

Spletne strani tretjih oseb

Naše spletno mesto lahko vsebuje povezave do spletnih mest tretjih oseb, ki niso pod našim nadzorom. Ne odgovarjamo za ravnanje v zvezi z zasebnostjo ali vsebino teh spletnih mest. Priporočamo vam, da pred posredovanjem osebnih podatkov pregledate politike zasebnosti teh spletnih mest.

Varnost podatkov

Varnost podatkov jemljemo resno in izvajamo ustrezne tehnične in organizacijske ukrepe za zaščito vaših podatkov pred nepooblaščenim dostopom ali razkritjem.

Spremembe našega pravilnika o zasebnosti

Občasno lahko posodobimo svoj pravilnik o zasebnosti, da bo odražal spremembe naših praks ali veljavnih zakonov. Priporočamo vam, da redno pregledujete naš pravilnik o zasebnosti in preverjate, ali je posodobljen ali spremenjen.

Če imate vprašanja ali pomisleke glede našega pravilnika o zasebnosti. Pišite nam.